MODEL GEZOCHT: boudoir of bedekt/artistiek naakt shoot

Onderdeel van het portfolio dat ik op moet bouwen voor de vakopleiding fotografie, is boudoir/bedekt naakt. Tot dusver heb ik een drietal boudoir/lingerie shoots gedaan en twee shoots met artistiek naakt. Het is dus een genre waar ik nog niet heel veel ervaring in heb maar me ik wel graag verder in wil ontwikkelen!

Dus gezocht: een leuk model (v, 18+) dat op TFP basis dit samen met me uit wil werken. Lingerie of bedekt naakt, allebei is mogelijk. Steekwoorden bij de opdracht zijn sexy, creatief maar zeker niet ordinair.

Buiten kan maar is misschien wat frisjes nu, dus een leuke binnen locatie voor deze shoot zoek ik ook nog šŸ˜‰

Neem vooral contact op bij interesse zodat we af kunnen stemmen.

Hieronder twee compilaties van foto’s van Pinterest (dus niet mijn eigen werk!) ter inspiratie. Dit is meer bedekt naakt en wat minder lingerie maar dat laatste kan uiteraard ook! Precieze invulling in overleg!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s