Wat leuk dat je interesse hebt om samen met mij een shoot te doen!

Als fotograaf ben ik op zoek naar verschillende modellen zodat ik mijn portfolio uit kan breiden en verder kan groeien. Dat doe ik via shoots op TFP basis. TFP staat voor “time for pictures” of “time for portfolio”. Dat betekent precies wat er staat: we stoppen er beiden tijd in en zowel jij als ik houden er een aantal mooie foto’s aan over. TFP-fotografie is bijvoorbeeld geschikt voor modellen die hun portfolio willen uitbreiden, voor iemand die een mooie profielfoto nodig heeft, of als je op zoek bent naar foto’s als verrassing voor je familie of partner.

Je kunt uiteraard bij me terecht voor een leuke portret shoot maar een lingerie/boudoir shoot of een meer creatieve/thematische samenwerking is zeker ook mogelijk!

Op dit moment zoek ik voor drie specifieke thema’s een model: voor een moody bosshoot, voor een suit shoot en voor een boudoir/lingerie shoot (18+).

LET OP: mijn shoot agenda zit tm half augustus nagenoeg vol, op dit moment neem ik dan ook maar zéér beperkt nieuw werk aan.

Het is JOUW shoot!
Uiteraard is er bij zo’n shoot voldoende ruimte voor jouw eigen ideeën! Sowieso vraag ik je als model altijd of je een locatie weet die écht bij jezelf past. Dat geeft de shoot meer inhoud en betekenis en zorgt er vaak voor dat je je meer op je gemak voelt.

Vooralsnog fotografeer ik met name buiten, ik beschik (nog) niet over een studio. Weet je echter een leuke binnen locatie, dan kan dat ook. Dus in het bos, op het strand, in de stad of in een oude fabrieksloods… alles kan, die keuze laat ik aan jou!

Ook hoor ik graag van jou waar je naar op zoek bent qua sfeer. Stoer, serieus, vrolijk, ingetogen, uitdagend of… Ook het doel van de foto’s bespreken we, een formele profielfoto is toch net wat anders dan een meer spontane foto waar je je partner of familie mee wilt verrassen!

Laat dus vooral weten wat je zélf in gedachten hebt en dan gaan we dit samen realiseren. Voorafgaand aan de shoot stemmen we uiteraard uitgebreid af over de locatie, poses, kleding etc. Op die manier gaan we goed voorbereid aan de slag.

Minderjarig?
Ben je nog geen 18? Geen enkel probleem, ik heb intussen een hoop leuke shoots gedaan met modellen onder de 18! Wel zal ik je altijd vragen om iemand mee te nemen naar de shoot en om één van je ouders mee te laten tekenen op de TFP-overeenkomst (zie hieronder). Met minderjarigen doe ik uiteraard geen naakt/lingerie shoots.

TFP-overeenkomst
Bij mijn shoots gebruik ik een eenvoudige TFP-overeenkomst waarin onze gemaakte afspraken duidelijk staan beschreven. Voor een voorbeeld van dit contract: klik hier. Werk je samen met een visagist/mua? Leuk! Neem dan even contact op voor een aangepaste versie van deze overeenkomst.

Werkgebied
Ik probeer mijn shoots zoveel mogelijk te plannen in de regio West-Brabant en rondom de Drechtsteden. Woon je verder weg, neem dan contact op om nader te overleggen.

Interesse
Heb je interesse gekregen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ik kijk uit naar je bericht!