Mijn naam is Erik en ik woon in Moerdijk, een klein dorp langs de A16 tussen Breda en Dordrecht.

In 2021 heb ik de camera opgepakt en ben ik serieus aan de slag gegaan met fotografie. Ik fotografeerde al langer enthousiast met mijn telefoon maar ik wilde dat graag naar een hoger niveau tillen.

Ik heb hier hard aan gewerkt door het volgen van diverse workshops en cursussen maar vooral door zoveel mogelijk te fotograferen. Uiteraard ben je nooit uitgeleerd en met iedere shoot leer ik weer bij! In april 2023 heb ik de vakopleiding fotografie succesvol afgerond, je kunt hier het portfolio zien dat ik daarvoor heb opgebouwd.

Gaandeweg kwam ik er achter dat mijn hart ligt bij portretfotografie. Niets is zo leuk als om samen met jou tijdens een shoot onze ideeën om te zetten in mooie beelden! Het plezier wat ik hieraan samen met mijn modellen beleef, zie je dan ook zeker terug op de foto’s op het tabblad portfolio.

Ik wens je veel lees- en vooral kijkplezier op deze website! Kijk ook eens op mijn Instagram: mijn portretfoto’s vind je op @erikfotografeert.portret en mijn architectuur- en overige foto’s op @erikfotografeert.

Tot ziens bij een leuke shoot!

Groet, Erik