Chayenne jaren 20

Samen met Chayenne en MUA Demi en een jaren 20/30 portret-shoot gedaan. Hieronder een aantal foto’s uit deze leuke thema-sessie.

4 gedachtes over “Chayenne jaren 20

 1. Chayenne Lange schreef:

  Ik heb ontzettend genoten van deze fotoshoot samen met Erik en Demi. De communicatie vooraf was duidelijk, waardoor we goed met elkaar konden afstemmen van hoe en wat. Het enthousiasme van Erik werkt aanstekelijk, zowel voorafgaand als tijdens de shoot. Erik helpt met het bedenken van shootlocaties en het aannemen van poses. De balans die hij aanhoudt tussen het aansturen van mij als model en het volgen van mijn eigen ideeën maakt dat de sessie goed en prettig verloopt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Erik van Dongen schreef:

   Ik vond dit ook een erg leuke shoot Chayenne! Leuk om weer met je samen te werken in een heel andere setting. En qua aansturing ben je gewoon ook een erg fijn model om mee te werken, vaak aan een half woord al genoeg!
   Wat mij betreft tot een volgende keer!

   Like

 2. Demi Trommelen schreef:

  Ik heb een erg gezellige en leerzame shoot gehad met Erik en Chayenne. Zeker genoten. Het plaatje klopte en iedereen dacht samen met elkaar mee. Erik heeft als fotograaf oog voor details en ziet alles als een kans onderweg tijdens een shoot. Een absolute aanrader.

  Geliked door 1 persoon

  1. Erik van Dongen schreef:

   Jij ook bedankt voor de fijne shoot en perfecte make-up! Leuk ook om te zien hoe Chayenne langzaam transformeerde in een pittige dame uit de jaren 20! Hoop zeker nog eens met je samen te werken, achter of vóór de camera!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s