Mylène boudoir

Naar aanleiding van een oproepje op Insta had Mylène aangegeven dat ze het wel leuk zou vinden om eens een boudoir/lingerie shoot te doen. Helemaal uit haar comfortzone… Maar dat zie je absoluut niet terug in de foto’s die we gemaakt hebben! Hieronder een selectie uit de beelden van deze shoot.

Binnen dit genre zou ik me in de toekomst graag wat verder bekwamen. Als je interesse hebt dit samen uit te werken, stuur me dan een berichtje of een DM via Instagram.

2 gedachtes over “Mylène boudoir

 1. Mylène Hermans schreef:

  Aan het begin van de shoot was ik erg zenuwachtig omdat ik zoiets nog nooit gedaan had, volledig uit mijn comfortzone dus. Toch leek het mij leuk om het eens te proberen, en dit is zeker niet tegen gevallen. Ik heb mij heel erg op mijn gemak gevoeld en ik kon mijn grenzen goed aangeven. Als je net zoals ik een keertje een boudoir shoot zou willen proberen, is het zeker een aanrader om dit bij Erik te doen. Ik heb mij geen moment onveilig gevoeld !

  Geliked door 1 persoon

  1. Erik van D schreef:

   Ook voor mij was dit nieuw en spannend…. En daarom was het ook fijn om dat te doen met iemand waar ik al eerder mee gewerkt had. Je deed het supergoed Mylène en het was een fijne en relaxte shoot! Dank je voor je vertrouwen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s