Fotograferen in Breda

Er stond een joekel van een reuzenrad op het Chassé-veld, een zeer dankbaar foto object!

Mijn dochter had vandaag, 30-5-2021, een bosrit met de paarden en dat gaf mij mooi de tijd voor een wandeling door Breda 😊 De bedoeling was een aantal muren van de Blind Walls Gallery te fotograferen maar die staan helaas enorm slecht aangegeven… Dus heb ik er maar een paar gezien. Desondanks heb ik genoten van de wandeling, mijn camera weer nét iets beter leren kennen en toch wel een paar aardige plaatjes geschoten. Hieronder een selectie. Allemaal gemaakt met de Nikon D5100 op de A-stand.

Klik op de foto’s voor een grotere versie met beschrijving.

Een gedachte over “Fotograferen in Breda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s