Keulen: Chocolade en wandelen

De afgelopen week hebben we met het gezin in Keulen doorgebracht. Deze post maakt deel uit van een serie waarin ik mijn foto’s deel die ik in deze week gemaakt heb.

Een dergelijke reclame voor chocolade zou tegenwoordig echt niet meer kunnen…

Sonntag 25-7: Schokolade museum 
Als start van de vakantie hebben we het Lindt Schokolade museum bezocht. We hebben veel geleerd over hoe chocolade wordt gemaakt, over fair trade en over hoeveel kinderarbeid er nog steeds bij komt kijken… Leerzaam én choquerend…

Na ons museumbezoek ben ik op mijn gemak terug gewandeld naar het appartement, vrouw en kinders namen liever de S-Bahn. Er is hier veel te zien onderweg, al is het niet allemaal even fraai…

Het verplichte plaatje van de Keulse Dom. Echt mooi is ie niet maar imposant, dat is hij zeker! En zoals altijd deels in de steigers…

Ik vind het opvallend hoeveel blik er in de straten hier staat… en hoeveel vuil en afval er op straat ligt! Verder staan de muren vol graffiti en werkelijk óveral staan schots en scheef elektrische deel-stepjes geparkeerd. Ik ben als dorpeling duidelijk niets gewend! Maar goed, dat maakt de buurt voor straatfotografie des te interessanter ☺️

Hieronder vind je een selectie van de foto’s die ik hier genomen heb. Allen gemaakt met mijn Nikon D7100 in combinatie met een Tamron 17-50 f2.8 lens. Onder de “i” knop in de galerij kun je de gebruikte instellingen vinden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s