Keulen: Kölner Zoo

Donderdag stond een bezoekje aan de dierentuin op het programma. Hier heb ik maar een aparte post aan gewijd gezien het grote aantal foto’s dat we hebben gemaakt tijdens ons recente bezoek aan Blijdorp

Sleeping beauty… Wat zijn “Flusspferden” toch ontzettend leuke dieren!

De Zoo was best mooi met grote verblijven voor de dieren en ook met een aantal diersoorten die je niet overal ziet zoals muskusossen, nijlpaarden en orang-oetans. Door de grote verblijven waren sommige dieren helaas wel goed verstopt…

Ik blijf het fotograferen van dieren lastig vinden maar desondanks zijn deze best aardig gelukt 😊 Achteraf zie ik sommige instellingen en denk ik: “die hadden echt wel anders gekund!” Vooral de hoge ISO (en de ruis die daarbij hoort…) en snelle sluitertijden waren echt niet altijd nodig…

Deze keer heb ik vrijwel alleen op S-stand gefotografeerd met ISO op automatisch. En die gooit de camera nogal snel flink omhoog. Ook omdat de gebruikte 70-300 telezoom lens niet echt lichtsterk is. Op het laatst ben ik teruggegaan naar de M-stand maar omdat we met het hele gezin waren, heb je gewoonweg niet de tijd om je camera steeds goed in te stellen.

Nou ja, we hebben een leuke dag gehad en ik heb er weer een hoop van geleerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s