Fotowandeling Drimmelen

Vanochtend heb ik samen met Kitty en Naomi, mede-cursisten van een fotocursus van Jeroen van de Ploeg, een fotowandeling gemaakt in de haven van Drimmelen. Helaas viel de havel op zich wat tegen, vooral heel veel wit polyester en weinig leuke oude houten scheepjes…

Met de geleende lens (Tamron 70-300) van Naomi heb ik een van de Zilvermeeuw rondvaartboten vastgelegd.

Desondanks was het gezellig, altijd leuk om andere enthousiastelingen te ontmoeten, en leerzaam. Ook heb ik nog even de Tamron 70-300 van Naomi mogen proberen (dank Naomi!), een mooie scherpe lens, heel vergelijkbaar met mijn eigen Nikon 70-300 (die ik niet bij me had).

Het lijkt of de tijd hier 100 jaar heeft stilgestaan…

Nadat we afscheid hadden genomen ben ik nog even het dorpje Drimmelen in gelopen, dezelfde plaats waar we in 1999 alweer onze trouwfoto’s hebben laten maken. Zo ontzettend kleurrijk met veel bloemen en met een sfeer alsof de tijd 100 jaar heeft stilgestaan 😍

En zo had ik aan het einde van de ochtend tóch nog een aantal toonbare foto’s. Misschien dan geen toppers maar wel een goede weergave van een gezellige ochtend 😊

Hieronder een galerij met de beste foto’s. Lees vooral ook de onderschriften voor een stukje toelichting (direct onder de foto of de i-knop, afhankelijk van je browser en device). De instellingen vind je zoals altijd weer onder de i-knop. Alle foto’s in de haven zijn gemaakt met de kit lens (18-55mm), in het dorp heb ik ook even mijn groothoek (10-20mm) gebruikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s