Nino

Er was prachtig licht in de parkeergarage!

Onlangs heb ik een shoot gedaan met een collega van het werk. Een vlotte jonge gast die graag “zijn profielfoto eens wilde updaten”. Nou dat hebben we uiteraard gedaan maar buiten de nodige wat meer zakelijke foto’s, hebben we ook lekker geëxperimenteerd en een aantal speelsere platen gemaakt 😊

Eén van de foto’s die Nino zelf gelijk als profielfoto heeft gebruikt 😊

De shoot begon in dezelfde parkeergarage waar ik ook een aantal foto’s heb gemaakt tijdens de shoot met Lisa. Omdat mijn model, Nino, graag ook wat foto’s wilde met zijn auto, leek het door de lockdown verlaten parkeerdek de ideale plek! Maar helaas… dat bleek eenmaal ter plekke afgesloten voor auto’s! En misschien maar goed ook want het was er spekglad… Gelukkig konden we er nog wel te voet op en hebben we toch nog een aantal mooie platen kunnen maken in de parkeergarage.

Op een gegeven moment kreeg hij er ook echt lol in!

Als tweede locatie had ik geregeld dat we mochten schieten op het dak van een appartementencomplex in hartje Oosterhout. Een aparte en stoere setting met een mooi uitzicht. Maar helaas, ook dat ging op het laatste moment niet door… Gelukkig konden we nog wel een aantal foto’s genomen in het trappenhuis van het complex.

Ook in het trappenhuis was het licht fraai!

Het was een leuke shoot maar wel een met veel improvisatie… Met een jong, mannelijk model, dat was nieuw voor mij, en ook met een duidelijk doel. Weer een hoop geleerd en volgens mij heeft het ook een aantal mooie beelden opgeleverd. Oordeel zelf maar!

Eén van de eerste foto’s uit de shoot

Lijkt je dit nu ook leuk om eens te doen? Stuur me dan een berichtje via de contactpagina op deze website of via mijn Instagram account.


Een gedachte over “Nino

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s