Portret portfolio

Omdat ik merk dat ik portretfotografie steeds leuker ga vinden, heb ik deze post gemaakt. In dit portfolio verzamel ik alleen de foto’s uit mijn portret-shoots. Bij iedere galerie link ik naar de betreffende post voor meer achtergrond informatie.

Modellen gezocht
Als beginnend portretfotograaf ben ik op zoek naar naar modellen zodat ik mijn portfolio uit kan breiden. Beter worden lukt immers alléén door iets veel te doen!
Lijkt het je leuk om een keer met mij een portret shoot te doen? Laat dan weten via het contactformulier of stuur me een berichtje via Instagram! Dat gaat voorlopig nog op TFP (time for pictures) basis: we stoppen er allebei wat tijd in en zowel jij als ik houden er hopelijk een aantal mooie foto’s aan over voor ons portfolio en eigen gebruik. Schroom niet, het kost je hooguit wat tijd 🙂

Nino: improviseren
Begin 2022 heb ik samen met mijn collega Nino een shoot gedaan. Hij was de eerste die op mijn werk reageerde op mijn oproepje voor modellen. Een leuke shoot met de nodige improvisatie omdat twee van de drie geplande locaties op de dag zelf dicht bleken te zijn!


Lisa: mijn eerste shoot met een “vreemde”
Op 22 december heb ik mijn eerste shoot gedaan met Lisa, die had gereageerd op mijn oproepje waarin ik naar modellen zocht. Een enorm leuke shoot! Hieronder een kleine selectie van foto’s uit deze shoot, veel meer in deze blogpost.


Workshop portretten bij natuurlijk licht
Met ingehuurd model, foto’s gemaakt buiten en in de studio.


Cover shoot voor cursus Nieuwe Veste
Met als model mijn handbike maten Caspar en Erik, buiten geschoten.


Sport-portretten op Rooie Zondag in Breda
Straat- en evenement fotografie, uiteraard buiten geschoten.


Cursus portretfotografie Da Vinci college Dordrecht
Buiten en binnen gefotografeerd met zowel mede-cursisten als model alsook scholieren van het Da Vinci.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s